Batman Powerpuff Girls Puppybots Mario Superman Defender

Wie zijn wij?

Op Jeugdhelden.nl vind je een flinke dosis aan informatie over superhelden. Wij zijn een onafhankelijke website waarop jij informatie kan vinden die je zoekt over superhelden. Zowel over superhelden van vroeger, als superhelden van nu. Daarnaast zijn een paar bekende superhelden apart beschreven. Je hoeft niet meer heel het internet af te struinen voor artikelen of nieuws over jouw favoriete actie figuur. Vanaf nu vind je alles wat je wil weten op Jeugdhelden.nl

Wat zijn jeugdhelden?

Bij jeugdhelden denk je gelijk aan tv helden. Een jeugdheld hoeft natuurlijk niet uit een tekenfilm te komen. Een voetballer of schrijver kan ook een jeugdheld zijn. Maar vaak zijn superhelden jeugdhelden. Een superheld is een fictief persoon welke vooral voorkomt in strips, series of films. Vaak worden er ook games over superhelden ontwikkeld, die gebaseerd zijn op het stripverhaal of de televisieserie.

Onderwerpen jeugdhelden

Op Jeugdhelden.nl worden veel onderwerpen besproken over superhelden. Zo wordt de geschiedenis van superhelden aangehaald en het verschil tussen superhelden van vroeger en nu aangehaald. De bekendste superhelden zoals Gi Joe, Batman, Superman en de Hulk zijn zo groot, dat ze hun eigen stukje verdiend hebben. Ook relatief nieuwe superhelden zoals Mega Mindy en de Powerpuff Girls of Dragon Ball Z komen aan bod.