Batman 4 Mario He-Man Game Powerpuff Girls Puppybots

Batman

De vleermuisman, beter bekend als Batman, werd in 1939 bedacht door Bob kan en Bill finger. Zij werden door andere gemaskerde bestrijders van de misdaad geïnspireerd, zoals zorro. Batman is een personage wat niet gebonden is aan een specifiek tijdsperiode. Het verhaal kan zich eigenlijk elke keer opnieuw in een ander tijd afspelen

Biografie

Batman heeft de afgelopen jaren heel wat verandering doorstaan. Als eerste verander het achtergrondverhaal nog wel eens. Dit is om hem steeds weer bij ander publiek aan te laten sluiten. Deze actiefiguur is woonachtig en werkzaam in Gotham City. Samen met zijn rechterhand heeft hij een grot onder zijn landhuis ingericht als schuilplaats.
Batman werd bestrijder van de misdaad, nadat hij samen met zijn ouders bijna werd overvallen. Beide ouders werden voor de ogen van kleine Batman doodgeschoten. Hij gaf zichzelf hierna de beste onderwijsmethodes en trainingen, die hij zich kon veroorloven door de rijkdom van zijn ouders.

Superkrachten

Batman is niet geboren met superkrachten, zoals dat het geval is bij de meesten superhelden. Hij heeft meer kracht en uithoudingsvermogen weten te kweken door jarenlange intensieve training en scholing. Door de combinatie van mentale sterkte en fysieke sterkte, kan hij zelf tegenstanders aan die wél over superkrachten beschikken.
Wel maakt Batman veel gebruik van hoogwaardige technologische snufjes. Zijn uitrustingen beschikken altijd over gadgets die hem in elke situatie kunnen helpen.